Monkey Brew Higher Self

Monkey Brew
Higher Self

West Coast DIPA 8% 0,44l kr 89,90

©Lasse L

Farge: Uklar, guloransje med hvitt skum
Aroma: Søtlig og bitter av lyst malt, grapefrukt, barnåler og appelsinmarmelade
Smaker: Herlig fylde som svinger mellom søtlig malt og bitterheten fra sitrus og barnåler. Fin alkohol som gir et vift av varm vind under smakene og er på ingen måte sjenerende. Grapefrukt, malt, karamell, appelsinmarmelade og barnåler i skjønn forening.
Higher Self er en meget god West Coast DIPA. Stilen har nesten druknet i New Englandstilens tropiske frukter (og laktose) de siste årene, etter å ha vært mye av drivkraften bak spredningen av håndverksølbasillen, for å så mange år siden nå…

Higher Self er nesten som en spirituell reise tilbake til den tiden man enten likte “blomstervann” eller ikke. Den tiden hvor «jeg liker ikke mørkt øl» fortsatt var relativt godkjent å si. Når man hadde få bryggerier og enda færre utsalgssteder for håndverksøl som Double India Pale Ale (eventuelt Imperial India Pale Ale). Den gang da amerikansk øl var mest kjent under sitatet “som å kopulere i en kano”.
Det er en god balanse mellom det søte og det bitre her. DIPA er en forelskelse jeg trolig aldri vil gi slipp på. En god West Coast DIPA vil alltid gi meg et smil om munnen og Higher Self gir meg et digert glis.


Lasse L 9,5/10 Untappd 3,84

 

Les også:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg