To Øl City Festival 2022

To Øl City Festival 2022

To Øl inviterer bryggerier og ølnerder til stor ølfest første helgen i august

To Øl City Festival 2022

To Øl startet opp i 2010 og har vært rangert av Ratebeer som et av verdens 100 beste bryggerier siden 2012. De har vokst seg så store at de i tillegg til ølet de er ble kjent for, produserer de bla sprit, fruktvin, cider, cocktails og kombutcha i Tø Øl City i Svinninge på Sjælland, ca en times kjøretur fra København.

To Øl City er et 150.000 kvm stort område med bryggeri, destilleri, fatlagringsprogram, frukthage, renseanlegg for spillvann, serveringssted og butikk som To Øl har brukt lang tid på å tilpasse seg med tanke på å holde håndverket i fokus, produktivitet, bærekraft og etterhvert være selvforsynte på mange områder.

To Øl City Festival blir en ølfestival hvor man i tillegg vil kunne nyte cider, fruktvin, spiritus, live musikk, god mat og gode venner. Lervig, Lindheim og Solhøj Cider kommer fra Norge, men i tillegg kommer det mange spennende bryggerier fra Skandinavia, Europa og USA til festivalen i august måned.

Full oversikt over bryggerier finner du her To Øl City Festival – Program (toolcityfestival.dk)

Hvordan du kjøper billetter til festivalen finner du på https://www.toolcityfestival.dk/.

 

Mer om To Øl og To Øl City finner du på hjemmesidene deres https://toolbeer.dk/

Dagens norske håndverksøl: Lervig Rackhouse Foeder Abricots

Lervig
Foeder Abricots

Wild Ale   6,5% 0,38l kr 151,80
Art. nr 14209702

Farge: Uklar, solgul med lyst gult skum
Aroma: God aprikosaroma over vanilje og søtlig sitrus, men med et syrlig preg lige så
Smaker: God syrlighet med masse aprikos som leder an. Sitron- og limesaft ligger under. Det er noe eikefat når den lunes litt, men gjennomgående, lette, funky toner. Ganske mye syrlighet i avslutningen gjør den litt skarp, kanskje?
Jeg syns den er ørlite ubalansert i retning mot det syrlige, som trekker litt ned, men herlige smaker av aprikos og sitrus

Lasse L 9/10 Untappd 3,96