Lervig Black Forest Picante

Lervig
Black Forest Picante

BBA Imperial Stout 13% 0,375l kr 166,00

©Lasse L

Farge: Uklar, dyp rødbrun med flyktig skum
Aroma: Kanel, kirsebær, vanilje, lys sirup, dessertkaffe, kokos, kakao over røstet malt
Smaker: God fylde, lav karbonering og veldig fine smaker. Igjen er det kanel, kirsebær, vanilje, kaffe, kokos og lys sirup som leder an, med røstet malt, sjokolade, melasse og tørket frukt følgende etter. Fint bourbon-preg liggende under det hele, som kommer enda litt bedre frem i ettersmaken.

Fløyelsmyk og nydelig imp stout fra Lervig’s Rackhouse. Det er bare å glede seg til fortsettelsen for Lervig har noen vidunderlige stouter og når de løfter 3 Bean stout til nye høyder med norsk kirsebærjuice og ti måneder på bourbonfat, er det bare smil om munnen.

Lasse L 9,5/10 Untappd 4,38

 

Les også:

 

2 kommentarer
  1. Smakte alle de tre stout`ene de slapp på TÆPS for et par helger siden. Syntes denne var den litt sær, hadde ikke forventet så mye bærsmak. Blue Plate Special ble kveldens klare favoritt, så gled deg til den (veldig avhengig av smakspreferanser selvfølgelig) 🍻 Lervig har mange knallbra stout, håper på ny batch Times 8 BBA, det var full score og stormende jubel.

   1. Har ikke blitt skuffet av noe jeg har smakt av Rackhouse-serien til Lervig (og tviler jeg kommer til å bli skuffet fremover heller…).

    Har vært heldig å fått smake alle tre på polsmakingen (https://lassel.blogg.no/smaksnotater-for-ol-slippet-i-spesialutvalget-august-2021.html), samt drukket BPS hjemme (anmeldensen ligger her https://lassel.blogg.no/lervig-blue-plate-special.html), på Brygg-festivalen forrige helg og Molde Ølfestival denne helgen.
    Får ikke nok av Rackhouse, altså 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg