Haandbryggeriet Dadjokes From Norway

Haandbryggeriet (collab med Norway Brewing Company)
Dadjokes From Norway
Surøl   7,5%   0,375l   kr 99,70 (0,75l kr. 199,70)
Lanseres 16. august på Vinmonopolet, men finnes på utvalgte barer allerede nå

©Lasse L

Farge: Uklar, gul med offwhite skum 
Aroma: Syrlig, funky, plommer, stikkelsbær 
Smaker: Aromaene gjentar seg i smaken. Det er en jovial syrlighet, plommer, stikkelsbær, stenfrukt, funky toner mot fuktig kjeller og lette toner mot savie og hvitt pepper. 
 
Fin fylde og moderat syrlighet. Fruktig mot plommer, fersken og stikkelsbær. Fuktig kjeller og brie gir de funky tonene. 
Balansert surøl med fint spill mellom smakslagene uten at det blir for intrikat og resultatet er en lettdrikkelig surøl uten å falle mot eddik og skarp sitrus, men heller umoden stenfrukt som plommer, eplekart, stikkelsbær og fersken med et krydderaktig undertone som heller mot pepper og salvie. 
 
Med alkoholprosenten kan denne være morsomt å følge utviklingen til med litt lagring. Ikke minst å se flaskeforskjellen på 0,375 og 0,75 flaskene.

Dadjokes from Norway er flaskemodnet i et år.
 
Norway Brewing Company  er et familiedrevet mikrobryggeri som holder til i Norway i staten Maine i USA. Det er deres husgjær som har vært brukt i ølet.

Haandbryggeriet ble grunnlagt i 2005 av fire hjemmebryggere som ønsket å lage øl av høy kvalitet. I 2016 trakk to av de opprinnelige grunnleggerne seg, og bryggeriet eies i dag av en konstellasjon av de to gjenværende grunnleggerne, noen ansatte ved bryggeriet, Cafe Sara og to andre norske håndverksbryggerier 

  

Lasse L  8,75/10   Untappd 4,32 

 

Les også:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg