Vinmonopolet informerer om Spesialutvalget

Vinmonopolet innfører en ny og midlertidig ordning for å gjennomføre slipp i Spesialutvalget

 

Vinmonopolets slipp i Spesialutvalget er blitt utsatt på grunn av FHIs råd til befolkningen om å holde avstand for å bremse spredningen av covid-19. Vinmonopolet har nå laget en ny, midlertidig modell for hvordan slippene i Spesialutvalget gjennomføres i perioden der det oppfordres til sosial distansering.

 

Nye slippdatoer

 

Slipp / innhold

Opprinnelig slippdato

Ny slippdato

Vin: Tyskland + supplerende

2.april

20.mai (vinmonopolet.no)

27.mai (butikk)

Øl

23.april

20.mai (vinmonopolet.no)

28.mai (butikk)

Brennevin 1 + 2

26.mars + 28.mai

4.6 (vinmonopolet.no)

11.6 (butikk)

Champagne

4.juni

Annonseres senere

Øl

11.juni

Annonseres senere

 

Salgsstart på vinmonopolet.no er Kl.08:00 med køordning.

Salgsstart i butikk er ved butikkens åpningstid.

 

Produktene blir først tilgjengelig på vinmonopolet.no

Alle varer i Spesialutvalget vil bli gjort tilgjengelig på vinmonopolet.no i en periode på en uke før butikkene fysisk starter salg av varene i hyllene. I denne uken vil alle produkter på slippet være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no. Dette gjelder produkter som er merket På lager for levering på post/dør og alle produkter som befinner seg fysisk i de forskjellige spesialbutikkene.

Varepartiene merket Post/På dør kan kun bestilles for levering til postkontor, post-i-butikk eller for hjemlevering.

Partiene som befinner seg i spesialbutikkene kan på slippdato bestilles på vinmonopolet.no for avhenting i den aktuelle butikken. Om en kunde bestiller produkter for henting i en av spesialbutikkene, kan de bestilte varene hentes etter at kunden har mottatt SMS om at varene er klare for utlevering. Utlevering kan skje så snart en slik SMS er mottatt. Vi oppfordrer kunder til å hente de forhåndsbestilte produktene på tidspunkter med lite trafikk i butikkene.

 

Produktene blir tilgjengelig for salg i butikk sju dager etter slippdato

De sju første dagene av slippet vil det ikke være mulig å møte i butikk for å kjøpe produktene uten forhåndsbestilling på vinmonopolet.no og mottatt SMS. Av hensyn til sosial distansering vil det heller ikke være mulig å foreta bestillinger i butikk. Først en uke etter slippdato vil Vinmonopolet åpne for muligheten til å kjøpe de resterende produktene direkte i butikk.

Ingen av varepartiene kan sendes til andre vinmonopolbutikker. Vi gjør oppmerksom på at enkelte spesielt ettertraktede varelinjer vil bli holdt tilbake for fysisk lansering i butikk på et senere tidspunkt med normal salgssituasjon. En lanseringsliste med slippets innhold vil som vanlig bli publisert på vinmonopolet.no.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg