Kommende onsdag, årets siste augustdag, kan du oppleve surølsbryggeriet Eik og Tid fra innsiden under Nattura-festivalen.
Eik & Tid og Nattura inviterer til en kveld med boblende fermentering, vakre eikefat og hyllest av norske bryggetradisjoner. Brygger, Amund Polden Arnesen, guider oss igjennom bryggeriet, mens han forteller om deres unike filosofi og forklarer hvordan smakene i ølet skapes.
Stikkord for arrangementet er tradisjonsgjæren Kveik, lagring på eikefat, viktigheten av norske råvarer, unike prosesser m.m. Det blir servert smaksprøver av 5 forskjellige øl underveis.
Grip denne unike sjansen til å lære og forstå Eik & Tids DNA fra innsiden!
Påmelding på billettlinken til Natturafestivalen
Pris 350,-
Kontakt info
45 24 10 93
[email protected]
Nàttúra er en natur- og kulturfestival med fokus på bærekraft, kunst, musikk, mat & drikke, ville vekster, videreformidling av nordiske folketradisjoner, lokale naturprodukter, friluftsliv og naturnærvær.