Røør «åpner» Mjødbar

 

74 er en gledens tall, da det ikke bare er året jeg ble født (ok, det er med 19 foran og jeg er ikke så viktig i det store og hele), men det er også antallet med tappelinjer hos Røør når de starter opp med Mjødbaren i første etasje.


Det blir ikke en egen bar, som sådan, men en del av den lange baren, hvor de har fått fire nye tappekraner dedikert kun til mjød.

Det vil være kun fokus på mjød fra Superstition Meadery, men for de av oss som kjenner mjød og Superstition, så er det absolutt ikke feil å få disse edle dråper i glasset fra små pubkegs. Med tid kan det kanskje komme mjød fra andre produsenter, men foreløbig er det ingen planer om det.
Og Røør har vært heldige å ha avtale med importøren Fludium A/S, så det er mye godt og spennende som kommer til å komme på tappetårn 71, 72, 73 og 74 fremover.

Ryktet sier at det blir 15cl mjød for 124 kroner glasset, som absolutt ikke er avskrekkende med tanke på hvor dyrt det er å produsere mjøden og spesielt med eksklusiviteten på Superstition sine mjød.

Daglig leder ved Røør, Andre Sveløkken Lloyd, forteller at de ønsket seks linjer til mjøden, men pga størrelsen på fatene mjøden komme i og kjøleskapene de allerede hadde, så ble det med kun fire nye linjer.
74 linjer betyr at Røør ikke bare har Norges, men også trolig Europas største antall tappelinjer.

Det er fortsatt et stykke igjen til hva Raleigh Beer Gardens i North Carolina der borte i Trumpistan har. De skilter med 402 linjer, hvor det doble antallet av Røør sine imponerende 74 linjer holder kun håndverksøl fra staten North Carolina.

Men Raleigh Beer Gardens, ulikt Røør, har ingen dedikert Mjødbar å skryte av.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg