HIMKOK Oslo Mule

HIMKOK (laget hos Aass bryggeri i Drammen)
HIMKOK Oslo Mule
Ferdigblandet cocktail 4,7% 0,33l kr 49,90 (Meny)

Om du ikke tror på tilfeldigheter, så er det virkelig noen der ute som dro hardt i noen snorer på baren Cock ‘n Bull i Los Angeles tilbake i det herrens år 1941.
Der satt eieren av baren (med altfor mye ingefærøl på lager), en forretningsmann (som hadde kjøpt et uanstendig mengde kobberkrus som tydligvis bare han hadde sansen for) og mannen som hadde de amerikanske rettighetene på Smirnoff vodka.
Sammen skapte de fenomenet Moscow Mule; vodka og ingefærøl som originalt skal serveres i et kobberkrus.
Og resten, som man sier, er cocktailhistorie.

Noen tiår senere blir Moscow Mule servert ganske så ofte over baren på Himkok i Oslo. Kåret til en av verdens beste cocktailbarer, der de har satset på destillering av sprit og servere cocktail med en norsk kulturell tilnærming, har deres egen versjon vært så populær at de har tenkt i nye baner. De har laget sin tvist på cocktailen og har nå sammen med Aass bryggeri laget HIMKOK Oslo Mule for dagligvaremarkedet.

HIMKOK Oslo Mule er forfriskende og gir deg det gjenkjennelige ingefærpreget, men med en touch av salvie og et spennende, underliggende krydderbilde.

En frisk og oppløftende ferdigblandet cocktail som vil bli en sommerhit, men vil få leve godt inn i vintermørket etterpå.

Jeg syns den er lettere og renere enn mange av de ferdigblandede cocktailene man finner i butikkene, for ikke å snakke om at den ikke er veldig søt, men balanserer godt mellom det friske, det syrlige og heten fra ingefæren.

Men det må advares… HIMKOK Oslo Mule er farlig lettdrikkelig.

 

PS! HIMKOK Oslo Mule som finnes på tappekraner rundt omkring er på 8%

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg