Cervisiam Ti-killers

Cervisiam
Ti-Killers

Imperial Berliner weisse 7% 0,33l kr. 70,90

©SiriSD

 

Farge: Tåkete, lys, gylen gul med fint, hvitt skum

Aroma: Massive toner av sitrus og tropiske frukter. Det er ananas, guava, kokos, pasjonsfrukt og mango, sammen med sitron, lime og klementiner.

Smaker: Her er det bare å kopiere aromaene og lime de inn i smaksbeskrivelsen. Som en shot med sitronsaft, men før det sure støtet smeller inn blir det mest intense surheten vasket bort av tropiske toner som balanserer opp med litt sødme. Det er lettere å kjenne litt saltaktig i starten, men det forsvinner i alle de aromatiske tonene som leker sammen her. Både frisk og overmoden ananas kommer med mango, guava, pasjonfrukt, melon og endel kokos. Har hatt to-tre bokser og det er kokosen sin intensitet som skiller mellom de. Nå er jeg glad i kokos, men syns likevel det ikke blir skjemmende.

Det er en veldig behagelig syrlighet, spesielt fordi fruktene gir en fin sødme som ikke overtar, men heller komplimenterer berliner weissen i bunn.
Nå sies det ikke hva størrelsen på bryggekar eller fermenteringstank var, men la oss bare slå fast at de 800 kilo med frukt som er brukt, er masse. Masse, men ikke for mye.
Nå er vel Cervisiam mest kjent for å bruke sleiv og bøtte, selv om oppskriften kanskje sier spiseskje, og det kan innimellom bli for for mye av det gode (jada, jeg vet, jeg likte Aylmer veldig godt, selv om amnge mente den ble for mye milkshakete eller massivt med vanilje), men her fungerer det virkelig bra for min del.

Herlig spill mellom surt og søtt, med et touch av salt på toppen. Forfriskende, deilig, morsomt og berusende på mer enn en måte.

Overflod eller ei, Cervisiam de skaper utvilsomt fortsatt smil på ansiktet til de fleste som drikker ølene deres. Og det vil de nok fortsette med en god stund til

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg