Gårdsøl – det norske ølet. Boklansering med gårdsøl i Oslo

 

Gårdsøl – det norske ølet. Boklansering i Oslo!

 

Torsdag 29 september, fra kl 1900 til 2030 blir tre ekte norske gårdsøl tilgjengelig hos Smakselv (i små smaksprøver) i forbindelse med lansering av Lars Marius Grashol sin bok Gardsøl – det norske ølet.

 

Vi markerer lanseringen av den første boken om norsk tradisjonsøl på 30 år. Forfatteren kommer til å snakke litt om boken, og så slipper ekte gårdsølbryggere fra Oppdal, Stjørdalen og Telemark til på scenen i samtale med konferansier Amund Polden Arnesen. Vi serverer også smaksprøver på ekte norsk gårdsøl fra Stjørdalen og Telemark. Så mange maltøl har vel aldri vært tilgjengelig før samtidig i Oslo. Om det noen gang vil skje igjen er uvisst…

Etter at opplegget på scenen er ferdig vil Smakselv ha åpent noen timer til med salg av moderne øl inspirert av de tradisjonelle. Det blir da mulighet til å mingle og snakke med gårdsbryggerne, forfatteren, og de andre som er til stede.

 

Du må ha billett for å komme inn fordi vi har begrenset mengde smaksprøver, og fordi dette er et lukket arrangement etter skjenkereglene.

 

Det blir selvfølgelig mulighet for å kjøpe boka på stedet, og få den signert

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg