Roast på BD57

 

I landet hvor nasjonalsporten kalles «fornærmet på vegne av andre», gjør BD57 i sammen med norske håndverksbryggerier en tvist med stoisk ro og inviterer til «fornærming av dine nærmeste».

At en bryggehund inviterer på «roast» kan høres noe smakløst ut, men hvem av oss har ikke sittet og undret «Når i hule helvete skal denne takketalen til den ærede gjest bli ferdig?».
Så da gjorde man om en «toast»- som i en hyllest- til en «roast» – som i en veldig annen type hyllest.
Tøff kjærlighet er vel kanskje et bedre uttrykk, som i alle fall er oversatt til norsk.
For det blir ikke det samme å invitere til at noen skal holde et ristet brød som har blitt en steik.

8 øl – fire fra hvert bryggeri- presenteres over en saftig glose eller fem. Se ikke bort i fra at det kan komme noen meldinger til andre også, for en ‘roast’ tar vidt for seg av nedfallsfelt for humoren.


Jan Tore Oskal, Aja

Denne rundens deltagere er Aja bryggeri fra Drammen som stiller med jukse-samen Jan Tore Oskal i sitt hjørne og Kinn bryggeri fra Florø som stiller med barnebruden Kevin Jo Hansen i sitt hjørne.
Begge to grugleder seg til en oppgave som er litt utenfor komfortsonen, men med lekent sinn blir dette morsomt og kanskje litt kleint.


Kevin Jo Hansen, Kinn
 

Roastmaster er Ole S. Nessett II, kjent for sin pølse og rytmisk banking, samt foreldrenes manglende oppfinnsomhet hva navn angår.

Så hvordan kan du ønske å gå glipp av dette når disse ølforkynnerne brygger sammen, uten å faktisk brygge sammen, på veien for å finne Norges morsomste mikrobryggeri?

Kom en, kom alle! Dette blir godt og gøy!

 

https://www.facebook.com/events/891134537698233/?notif_t=event_aggregate&notif_id=1475048913933772

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg