Haandbryggeriet Lille Lørdag

Haandbryggeriet
Lille Lørdag

Session Ipa 4,5% 0,44l kr. 43,90 på Gulating (og Kiwi)

©LasseL

 

Farge: Tåkete, lys gyllen med fint hvitt skum
Aroma: Det er humlen som suser her. Sitrus, litchi, noe furunål, men mye tropisk, sitrus og noe bitterhet fra humlebasen som snører det sammen til en fruktig blanding uten at det skiller seg ut mange klare toner i hvilke frukter balndingen inneholder
Smaker: Igjen er det sitrus og det tropiske som er mest markant med en lett bitterhet i avslutningen. Selv om den er fruktig, kommer det florale mer frem i smaken, men smakene spiller godt på lag og foruten noe grapefrukt som kommer i overgangen til den lette bitterheten som kommer mot slutten, er det ingen særskilte frukter som virkelig stikker frem her heller. Lav IBU for å ha den bitre avslutningen, men alt i alt en god butikkøl som fortjener varme sommerdager ved grillen.
Denne har hatt sine små forandringer opp gjennom, men de ser ut til å virkelig ha fått dreisen på Lille Lørdag hos Haandbryggeriet. Den kunne variere og være heller ubalansert, men nå står den frem som en god, fersk og fruktig session Ipa i butikkstyrke. Så det er kanskje ikke uten grunn at de kaller den Lille Lørdag 2020?

 

Glass: Beer fra Magnor sin Tokyo- serie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg