Gulating har åpnet på Gunerius i Oslo

 

Gulating Gunerius

Hva gjør du når Olav Thon spør deg om det ikke hadde vært en god ide om å åpne ølutsalg på Gunerius?
Vel, da åpner du ølutsalg på Gunerius.
Det er i alle fall slik det artet seg for gutta bak Gulating Grünerløkka.

Etter et år med braksuksess med sjappa på Løkka, har Christoffer, Aleksander, Kristofer og ny partner Per tatt på arbeidshanskene og fått i stand en stor butikk i kjelleren på Gunerius-senteret ved siden av Oslo City.
Med inngang fra Storgata, Brugata og hjørnet Lybekkergata/ Stenersgata kan man absolutt si at dette er hovedstadens mest sentrale ølsjappe.

Ikke bare skilter de med hele 400 forskjellige øl, cider og mineralvann, men Gulating Gunerius vil også være en bryggesjappe med 40 sorter malt, kverning på stedet, 30 sorter humle og 25 sorter gjær.

Åpningstilbud er jo vanskelig med lovgivningen vi har på alkohol i dette landet, så da slår de heller seg på tomflaska (sorry for ordspillet) og selger 0,5- liters flasker til 4 kroner stykket (maks 4 kasser per pers, men med 5000 flasker tilgjengelig, burde du fortsatt ha sjansen å få din del denne helgen).

Etterhvert vil det også bli growlerfiller på avdelingen i kjøpesenteret bak Oslo Spektrum, men foreløbig har Gulating kun growlere på utsalget i Markveien.
Følg med på den ukentlige “Hva skjer i øl-Oslo”-posten på denne bloggen, da den vil oppdateres så fort gutta har kommet på plass og installert growlerfill

Gratulerer og lykke til!

 

 

 

 

 

 

#gulating #gunerius #øl #ølutsalg #growler #growlerfill #cider #mineralvann #grunerløkka #olavthon 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg