Rodebak Gårdsbryggeri Farm to Farm Saison Revival

Rodebak Gårdsbryggeri
Farm to Farm Saison Revival
Saison 4,7% 0,75l kr 109,00 (Gulating Oslo Sentrum, Gulating Grünerløkka og Gulating Byhaven

@Lasse L

Farge: Matt, strågul med offwhite skum
Aroma: Lyst malt, florale toner, høy og fuktig gress, stenfrukter, hvitt pepper og hint mot banan og pære
Smaker: Det er en floral bris som kommer over tungen påfulgt av lyst malt, stenfrukter, høy, samt noe krydder rundt hvitt pepper og muskatblomst.
Frisk, lett syrlig, god fylde og en spennende smaksopplevelse.
Herlig og fruktig saison som er helt på høyde med belgiske saisoner. Jeg har akkurat vendt tilbake fra en uke med MYE saisondrikking i Flandern og Vallonia, så har noen liter med referanser å sammenligne med.

Farm to Farm Saison Revival har brukt kun lokale produkter. Byggkornet er dyrket, sanket og maltet hos Bonsak, humlen er plukket lokalt sammen med gjengen på Bonsak og det er Rodebak sin eget husgjær som er brukt.
Dette er en dypt ærefullt hyllest til det belgiske gårdsølet og de har lykkes optimalt med hyllesten.

Endelig har vi fått bedre tilgang på Rodebak i Oslo og de delene av landet som ikke har fått dette fantastiske bryggeriet sine edle dråper, må mase på deres lokale ølkjøpmann.
Jeg har ingen problem med å si at jeg har gjort mye for å kunne drikke Rodebak i hovedstaden og er sjeleglad jeg nå har et lite, men nydelig utvalg av ølene.

Det ble nylig stilt spørsmålet «Hvorfor snakker ikke flere om saison?» i en ølgruppe på sosiale medier. Vel, jeg skal ta det et steg lenger, hvorfor er det ikke flere som snakker om Rodebak? Det har Rennbyggerne virkelig fortjent

Rodebak Gårdsbryggeri ble startet av Carl Christensen på gården Rotbakken (Rodebak er den gamle stavemåten) i Rennebu på Innset i Sør-Trøndelag. De brygger mye øl på sitt husgjær og bruker malt fra verdens nordligste malteri, Bonsak gårdsmalteri. Flere av ølene deres fåes påmer lokale butikker som Gulating Byhaven og Gulating Sirkus i Trondheim.
Butikken på  Byhaven er drevet av Tommy Holen Helland, gründer av Ølportalen og Tommy’s ølblogg, samt Byhaven Ølfestival, hvor du vil finne øl fra Rodebak den 25. september i år


Lasse L 9,25/10 Untappd 3,63

 

Les også:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg