Hva skjer i øl_oslo? Uke 47 og 48

Hva skjer i øl-Oslo? Uke 47 og 48

 

Mandag 18. november

Henry & Sally’s har Mini krankupp med The Veil for en del av 1 års jubileumet. På Unveiled: The veil Mini TTO blir det forhåpentlig endel bokser og flasker i tillegg til det som kommer på fat

 

 

Tirsdag 19. november

Schouskjelleren fortsetter med Bottleshare Tuesdays, med bredt utvalg fra flaskemenyen

 

 

Onsdag 20. november

Som en del av bursdagsfeiringen på Henry & Sally’s holder de Baghaven: Bottle release hvor de får disse surølene:
Rubus of Gold (Wine Barrel-Fermented Danish Wild Ale Aged in a French Oak Foeder and then Fresh Golden Raspberries) 7.2%
Ears of Plenty (Chardonnay BA Rustic Wheat Saison) 7.5%
Violet Beverage (Danish Wild Ale Fermented & Aged in a French Oak Foeder and then Boysenberries) 7.6%
Guajava (Danish Wild Ale Fermented & Aged in a French Oak Foeder and then Pink Guava) 7.4%

 

 

Ølakademiet inntar Dr. Jekyll’s og holder Øl- og whiskeysmaking i kjelleren i Klingenberggata

 

 

Torsdag 21. november

Det blir himmelske belgiske dråper når Trappist Evening: Chimay tap take-over and tasting skjer på BD57. Her får de igjen besøk av Broder Haavar, samt Karin fra Beer Enthusiast for smakingen i kjelleren, hvor det ryktes om noen unike godslurker

 

 

BRUS Oslo har To Øl Christmas release som betyr ingen mindre enn fjorten -14- juleøl fra To Øl på fat:
1 Ton of Christmas
3 x MAS
Blizzard in a beer mug
Fuck Art – Winter is coming
Santa Gose F#%! it All
Santa’s Secret Triple Shot
Sur Yule
Same Procedure as Last year
Shameless Santa
Jule Mælk
Yule Mælk Bourbon BA (Barrel aged at To Øl City)
My Honningkage is bigger than yours Cognac BA (Barrel aged at To Øl City)
Jule Mælk Tequila (2018)
Jule Mælk Islay (2018)

 

St. Hallvards bryggeri holder På rampa salg på bryggeriet i Øster Aker vei 210

 

 

Det blir igjen Øl og sliders i lokalene til Ølakademiet på Løkka

 

 

Fredag 22. november

Månedens bryggeri på Håndslag er ærverdige Ægir

 

 

Lørdag 23.november

Hogna kommer på Brygg pop-up denne lørdagen! De tar med seg følgende lekkerbiskener på fat til Brygg Oslo:
– Vixen, Juleøl 7,0 %
– Blitzen, Juleøl 7,4 %
– Frisk kirsebær, Fruktøl 5,5% (lansering!)
– Antagonist 3.03 (lansering!)
– Hoppy Fairytale, Pale Ale med trøndersk malt 5,7 %
– Antagonist 2, Triple IPA med kveik 10,0 %

 

BD57 inviterer til Markveien Miniølfestival med følgende spennende surølsbryggerier

Drum Brew
Wild Weather Ales
Good Guys Brew

 

 

Søndag 24. november

 

 

Mandag 25. november

 

 

Tirsdag 26. november

Schouskjelleren fortsetter med Bottleshare Tuesdays, med bredt utvalg fra flaskemenyen

 

 

Onsdag 27. november

Øl og akevitt smakingHopyard i samarbeid med Ølakademiet

 

 

Torsdag 28. november

Sours in the snow betyr at Schouskjelleren tilbyr noen herlige surøl på fat
Evil Twin – I wish it had snowed more this winter – gose w. Watermelon, vanilla, salt – 5,5%
Logsdon Farmhouse Ales – Far West Vlaming – Flemmish Red – 6,5%
The Bruery Terreux – BeRazzled Beret – OA Berliner Weisse w. Raspberries & Guava – 3.9%
The Bruery Terreux – Brazo Brazo – Sour Ale w. Blackberries – 8.5%

 

Øst på Valle holder Thanksgiving med mat, øl og amerikansk football på skjermene

 

 

Fredag 29. november

Fermentation Friday avholdes igjen i bryggeripuben til Eik & Tid på Carl Berner

 

 

 

Lørdag 30.november

Det blir julemarked i bryggeribaren til Eik & Tid med småbedrifter som selger sine julevarer mens baren fyller glassene

 

 

Cafe Fiasco feirer 30 år! Vannhullet ved Oslo Spektrum og Bussterminalen runder 30 år med brask og bram

 

Kulturhuset feirer A Christmas party og får besøk av Oslo Brewing co som sjenker øl i glassene fra klokken 19

 

 

Søndag 1. desember

 

 

 

Les også:

 

#hvaskjer #øl #oslo #hvaskjeriøloslo #lassel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg