Mandag 24. oktober
Og siden Magnus fra Omnipollo er på besøk, så drar Dr. Jekyll’s igang med en eksklusiv Omnipollo-smaking på mandagskvelden.
– Omnipollo Monk Magic Dynasty – Collab med Monkish (Dipa) *HELT NY*
– Omnipollo Lopez Barrel aged coconut juice (Imp.Pastry Stout)
– Omnipollo Lunar lycan Imperial Marzipan (Coffee Cream Stout)
– Omnipollo Bianca Godfeather Blueberry (Sour-Smoothie/Pastry)
– Omnipollo Tefnut Ice lolly – Collab med The Veil (Fruited Gose/Sour)
– Omnipollo Fatamorgana (Imp.Hazy/Neipa)
– Omnipollo Utflykt – Collab med Fraü Gruber (Pilsner)
Tirsdag 25. oktober
Grezzo lanserer Burning Sky sin On Returning, en wild ale med pilsnermalt, hvete og spelt, samt humlet med Nelson Sauvin
På Hasle Linie Gastropub blir det Ølsmaking med Nøgne Ø, hvor 25 heldige personer får ta del av kunnskapen til skiklubb-entusiasten Tom Young som tar med seg
Sugar Rush
Sankthans
Eldorade
Brain Salad Surgery
Porter
+ overraskelsesøl!!!
På Ringnes Brygghus kan du oppleve kveik-legenden Lars Marius Garshol fortelle Historien om IPA og få smake litt øl til forelesningen
Onsdag 26. oktober
Nedre Foss Bryggeri Bar får besøk av Krecher med sine juleøl og holder Christmas Beer Release på Nedre Foss Gård ved fossefallet på Grünerløkka
Torsdag 27. oktober
BD57 (Brewdog Bar Oslo) har Molo Brew Showcase i deres nye serie New Beer and Bottle Share Thursdays og bryggmester Randy Jensen er tilbake i Oslo etter Collabfest i helgen
Hopyard kjører på med Nøgne Ø Nordic Noir 2 Bottle Share, hvor du får smake alle tre versjonene
Nydalen Bryggeri & Spiseri lanserer Burnt Mill og Cascade collaben Lost Field. Fatlagret på Amarone-fat, så ytterligere fire måneder fatlagring med kirsebær
Schouskjelleren lanserer en Irsk stout fra brygghuset inne på Schouskjelleren. Det blir østers og stout så lenge lageret rekker
Fredag 28. oktober
Lørdag 29. oktober
Det blir Juleølfestival på Brygg Oslo med bla disse bryggeriene tilstede:
– Bådin
– Amundsen
– Graff
– Haandbryggeriet
– Oslo Brewing Company
– 7 Fjell
– Brew York
– Kinn
– Beer Flag
– Rygr
– Fjordfolk
– Central Bybryggeri
– Små Vesen
– Cervisiam
Ølakademiet holder igjen Ølsmaking med 3-retters middag
Øst lanserer Østblokka, en pils fra Grünerløkka Brygghus laget i samarbeid med Vålerengas supportermiljø
Søndag 30. november
Paul’s Boutique har tatt over baren på Glør i Folketeaterpassasjen og inviterer til Bransjes Brønsj, Vår hyllest til alle som jobber i Bransjer med “ugunstige” tider og har søndag som sin fridag og gjør hva fa*n man vil!
Mandag 31. oktober
Tirsdag 1. november
Oslo Beer Mile går av stabelen igjen og starter 16.30 på Schouskjelleren og avsluttes på Hopyard klokka 22-ish. Hele ruten ser du her:
Schouskjelleren – 1650
Brewgata – 1745
Brygg – 1830
Henry & Sally’s – 1915
Grezzo – 2000
Bar Flag – 2045
Hopyard – 2130
Onsdag 2. november
Grezzo utfordrer smaksløkene med Vin møter øl i kulinarisk duell. Her får du drikke fra bryggeriene Rodenbach og De Molen, samt vinhusene Loxarel og Radici e Filari og kokkene har utviklet en nydelig meny spesielt til kveldens drikkevare. Eventet er i samarbeid med Aperitif
Torsdag 3. november
World Stout Day feires på Henry & Sally’s med mørke dråper fra følgende bryggerier:
Anchorage Brewing Co
Hoppin’ Frog
Jackie O’s
Prairie
Fredag 4. november
Øl: en julefortelling er en “julekveld som smaker godt”. På Ringnes Brygghus og med Lars Marius Garshol smaker vi på godt øl og hører foredrag om hvor den norske julefeiringen faktisk kommer fra, og hva julen handlet om før.
Lørdag 5. november