Det rykker i lysløype-foten og Oslos beste håndverksølsteder tilbyr mange muligheter for å slukke tørsten i den nærmeste fremtid
Søndag 30. august
Mandag 31. august
Håndslag har siste dag med Brekeriet før Kinn Bryggeri tar over kranene i bryggeribaren hele september
Tirsdag 1. september
Schouskjelleren fortsetter med Bottleshare Tuesdays, med bredt utvalg fra flaskemenyen
Oslo Beer Mile #9 går av stabelen og turen går innom Hopyard, Nedre Foss, Cafe Sara, Crowbar, Henry & Sally’s, Brygg og Brewgata denne gangen
Onsdag 2. september
Henry & Sally’s har fått godsaker fra Grimm Artisanal. Man får kjøpt bokser og flasker, samt noen av de blir servert per glass
Grimm: Lambo Door // DIPA 8.5% // 4.26/5
Grimm: Simcoe Rewind // West Coast IPA 7% // 4.13/5
Grimm: Rainbow Dome // BA American Wild Ale w/ Apricots, Dry Hopped w/ El Dorado, Columbus, and Cascade 5% // 4.26/5
Grimm: Prose Poem // Passionfruit & Mango Sour 6% // 4.23/5
Grimm: Rubus Rebus // Foeder-fermented Raspberry Sour 5.7% // 4.22/5
Grimm: Pecan Praline // Imperial Sweet Stout w/ Toasted Pecans, Brown Sugar, Milk Sugar & Vanilla 12% // 4.1/5
Brewgata inviterer til Lervig Times 8 + BA. De har ikke bare fatlagret Times 8, men også en keg med den originale Times 8 som har vært lagret i kjelleren deres.
Ølakademiet og Nedre Foss Bryggeri holder Øl- og matkurs hvor man er med å lager en sesongbasert 5-retter
Torsdag 3. september
Haandbryggeriet kommer til Cafe Sara for lanseringen av Bånn gass
Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen
Fredag 4. september
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 16:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok
Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen
Ølakademiet holder Øl og sliders kurs i sine lokaler på Løkka
Lørdag 5. september
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 17:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok
Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen
Gaasa holder Lansering med Cervisiam, der bryggeriet stiller med tre helt nye øl
Kveikdagene 2020 på Norsk Folkemuseum lar deg oppleve hvordan kveik er brukt på forskjellige måter og er en viktig del av norsk historie. Lørdagen er det fra 17 til 21 og søndag er det fra 11 til 16
Mikkeller Running Club arrangerer Fellestrening #49. Start og målgang er Henry & Sally’s
Ølakademiet holder Ølsmaking (60 minutter) i sine lokaler på Løkka
Søndag 6. september
Kveikdagene 2020 på Norsk Folkemuseum lar deg oppleve hvordan kveik er brukt på forskjellige måter og er en viktig del av norsk historie. Lørdagen er det fra 17 til 21 og søndag er det fra 11 til 16
Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen
Mandag 7. september
MikroMandag på Chateau Neuf får denne gangen besøk av Bådin
Kinn Bryggeri tar over kranene i bryggeribaren på Håndslag hele september
Tirsdag 8. september
Henry & Sally’s har krankupp og flaskebonansa under Unveiled #3 med spennende øl fra The Veil
ON DRAFT:
Signal Drift Enigma, El Dorado & Nelson-Hopped American IPA // 6%
redferrari DIPA w/ Mosaic & Galaxy // 8%
Personvl Spvce DIPA w/ Galaxy // 8.5%
Typhoon Lagoon Tastee Smoothie Sour Ale w/Coconut, Passionfruit & Key Lime // 5.5%
BOTTLES:
PETALZ FREDIKSDAL (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Farmhouse Aged in Danish Cherry Barrels // 5%
PETALZ BLONDE (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Farmhouse w/ Brett // 5%
PETALZ ORANGEBERRY (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Blended Farmhouse // 5%
PETALZ FREDIKSDAL (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Farmhouse Aged in Danish Cherry Barrels // 5%
OPEN UP & LOVE AGAIN: HUCKLEBERRY & BLUEBERRY Mixed Fermentation Farmhouse w/ Huckleberry & Blueberry // 8.5%
OPEN UP & LOVE AGAIN: PEACH & PLUM Mixed Fermentation Farmhouse w/ Peach & Plum // 5%
SKETCHY TRANSFER (W/ MIKKELLER) Framboise Spontan Aged In Virginia Red Wine Barrels for 18 months // 6.2%
Schouskjelleren fortsetter med Bottleshare Tuesdays, med bredt utvalg fra flaskemenyen
Onsdag 9. september
Ølakademiet får besøk av representanter for Haandbryggeriet og Kinn Bryggeri i Ølsmaking med Haandbryggeriet og Kinn
BeerEnthusiast holder online kurs i Øl til vilt
UTSATT! Øl til vilt er utsatt til 30.september, men istedet kommer onlinekurset Humle, malt og gjær onsdag 9.september
Torsdag 10. september
Bottlelogic mini showcase på Henry & Sally’s gir deg mulighet til å smake på disse herlighetene:
On draft:
My Gumdrop Buttons // Imperial Pastry Stout 14.09% // Vanilla-finished Bourbon BA Stout, sprinkled with a nostalgic blend of cinnamon, cloves, ginger, and allspice on a bittersweet molasses base. 4.09/5
Transmit In Color // Imperial Stout Aged in Tequila & Bourbon Barrels, Then Finished w/ Mexican Coffee & Cinnamon 14.72% / 4.13/5
In cans:
Charisma Check // West Coast IPA w/ Summit, Centennial, Chinook, El Dorado and Amarillo 6.8% / 3.82/5
Fredag 11. september
Ølakademiet holder Øl og sliders kurs i sine lokaler på Løkka
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 16:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok
Lørdag 12. september
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 16:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok
Søndag 13. september