Hva skjer i øl-Oslo? Uke 36 og 37

Det rykker i lysløype-foten og Oslos beste håndverksølsteder tilbyr mange muligheter for å slukke tørsten i den nærmeste fremtid

Søndag 30. august

 

Mandag 31. august

Håndslag har siste dag med Brekeriet før Kinn Bryggeri tar over kranene i bryggeribaren hele september

 

Tirsdag 1. september

Schouskjelleren fortsetter med Bottleshare Tuesdays, med bredt utvalg fra flaskemenyen

 

Oslo Beer Mile #9 går av stabelen og turen går innom Hopyard, Nedre Foss, Cafe Sara, Crowbar, Henry & Sally’s, Brygg og Brewgata denne gangen

 

Onsdag 2. september

Henry & Sally’s har fått godsaker fra Grimm Artisanal. Man får kjøpt bokser og flasker, samt noen av de blir servert per glass
Grimm: Lambo Door // DIPA 8.5% // 4.26/5
Grimm: Simcoe Rewind // West Coast IPA 7% // 4.13/5
Grimm: Rainbow Dome // BA American Wild Ale w/ Apricots, Dry Hopped w/ El Dorado, Columbus, and Cascade 5% // 4.26/5
Grimm: Prose Poem // Passionfruit & Mango Sour 6% // 4.23/5
Grimm: Rubus Rebus // Foeder-fermented Raspberry Sour 5.7% // 4.22/5
Grimm: Pecan Praline // Imperial Sweet Stout w/ Toasted Pecans, Brown Sugar, Milk Sugar & Vanilla 12% // 4.1/5

 

Brewgata inviterer til Lervig Times 8 + BA. De har ikke bare fatlagret Times 8, men også en keg med den originale Times 8 som har vært lagret i kjelleren deres.

 

Ølakademiet og Nedre Foss Bryggeri holder Øl- og matkurs hvor man er med å lager en sesongbasert 5-retter

 

Torsdag 3. september

Haandbryggeriet kommer til Cafe Sara for lanseringen av Bånn gass

 

Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen

 

Fredag 4. september

Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 16:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok

 

Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen

 

Ølakademiet holder Øl og sliders kurs i sine lokaler på Løkka

 

 

Lørdag 5. september

Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 17:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok

 

Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen

 

Gaasa holder Lansering med Cervisiam, der bryggeriet stiller med tre helt nye øl

 

Kveikdagene 2020Norsk Folkemuseum lar deg oppleve hvordan kveik er brukt på forskjellige måter og er en viktig del av norsk historie. Lørdagen er det fra 17 til 21 og søndag er det fra 11 til 16

 

Mikkeller Running Club arrangerer Fellestrening #49. Start og målgang er Henry & Sally’s

 

Ølakademiet holder Ølsmaking (60 minutter) i sine lokaler på Løkka

 

Søndag 6. september

Kveikdagene 2020Norsk Folkemuseum lar deg oppleve hvordan kveik er brukt på forskjellige måter og er en viktig del av norsk historie. Lørdagen er det fra 17 til 21 og søndag er det fra 11 til 16

 

Hopyard fyller 5 år!!! Hopyard har holdt til i Mathallen hele fem år og feirer med det hele helgen

 

Mandag 7. september

MikroMandag på Chateau Neuf får denne gangen besøk av Bådin

 

Kinn Bryggeri tar over kranene i bryggeribaren på Håndslag hele september

 

Tirsdag 8. september

Henry & Sally’s har krankupp og flaskebonansa under Unveiled #3 med spennende øl fra The Veil
ON DRAFT:
Signal Drift Enigma, El Dorado & Nelson-Hopped American IPA // 6%
redferrari DIPA w/ Mosaic & Galaxy // 8%
Personvl Spvce DIPA w/ Galaxy // 8.5%
Typhoon Lagoon Tastee Smoothie Sour Ale w/Coconut, Passionfruit & Key Lime // 5.5%

BOTTLES:
PETALZ FREDIKSDAL (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Farmhouse Aged in Danish Cherry Barrels // 5%
PETALZ BLONDE (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Farmhouse w/ Brett // 5%
PETALZ ORANGEBERRY (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Blended Farmhouse // 5%
PETALZ FREDIKSDAL (w/ JESTER KING) Mixed Fermentation Farmhouse Aged in Danish Cherry Barrels // 5%
OPEN UP & LOVE AGAIN: HUCKLEBERRY & BLUEBERRY Mixed Fermentation Farmhouse w/ Huckleberry & Blueberry // 8.5%
OPEN UP & LOVE AGAIN: PEACH & PLUM Mixed Fermentation Farmhouse w/ Peach & Plum // 5%
SKETCHY TRANSFER (W/ MIKKELLER) Framboise Spontan Aged In Virginia Red Wine Barrels for 18 months // 6.2%

 

Schouskjelleren fortsetter med Bottleshare Tuesdays, med bredt utvalg fra flaskemenyen

 

Onsdag 9. september

Ølakademiet får besøk av representanter for Haandbryggeriet og Kinn Bryggeri i Ølsmaking med Haandbryggeriet og Kinn

 

BeerEnthusiast holder online kurs i Øl til vilt

UTSATT! Øl til vilt er utsatt til 30.september, men istedet kommer onlinekurset Humle, malt og gjær onsdag 9.september

Torsdag 10. september

Bottlelogic mini showcaseHenry & Sally’s gir deg mulighet til å smake på disse herlighetene:
On draft:
My Gumdrop Buttons // Imperial Pastry Stout 14.09% // Vanilla-finished Bourbon BA Stout, sprinkled with a nostalgic blend of cinnamon, cloves, ginger, and allspice on a bittersweet molasses base. 4.09/5

Transmit In Color // Imperial Stout Aged in Tequila & Bourbon Barrels, Then Finished w/ Mexican Coffee & Cinnamon 14.72% / 4.13/5

In cans:
Charisma Check // West Coast IPA w/ Summit, Centennial, Chinook, El Dorado and Amarillo 6.8% / 3.82/5

 

Fredag 11. september

Ølakademiet holder Øl og sliders kurs i sine lokaler på Løkka

 

Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 16:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok

 

Lørdag 12. september

Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag (Lørdag: 16:00-00:00) og der kan du bytte til deg en god bok

 

Søndag 13. september

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg