Hva skjer i øl-Oslo? Uke 12 & 13

 

Mandag 21. mars

Bar Flag Oslo har Bottle Share Monday hvor de serverer 10clere av Nevel Wild Ales “Doom” & “Aard”

Lansering av Dr.Jekyll’s & Haandbryggeriets “Holy Plum”. Surøl-prosjektet til Haandbryggeriet fortsetter og nå er det altså Dr. Jekyll’s som har vært og blendet en surøl. Denne gang med plommer fra Lier. Det blir også er surølsmaking med Haand i kjelleren hvor du kan smake:
– “Haandbakk” (The O.G surøl, referanse for alt haandbryggeriet gjør)
– “Svelvik Sour” Samarbeid med Speciation, 4,5% surøl med plommer fra Svelvik
– “Brothers in arms” (Collab med Brekeriet) med en blend av haandbryggeriets og Brekeriets husgjær.
– “A dashing Rogue Haandbakk” med kirsebær og bringebær.
– “A dashing something” et mesterverk av en blend fra Ragnar hvor han brukte bringebær, plomme og tyttebær
– “Holy Plum” !!

 

Tirsdag 22. mars

Beermakers dinner: New Zealand på Nedre Foss Gård. Todd Nicolson fra New Zealand Beer Collective presenterer øl og mat og her er menyen:

Aperitiff – 8 Wired – Joker & the Thief Sour
***
Friterte torsketunger, safranmajones og sitron
Deep Creek Brewing Co – Misty Miyagy Hazy IPA
8 Wired – Hop Salad Hazy IPA
***
Andebryst med brioche og solbærsaus
Deep Creek Brewing Co – Cassis Barrel Aged Blackcurrant Sour 2020
***
Grillet svinenakke med blodpudding og pære
Urbanaut Brewing – Olympus Hazy Brut DIPA
Kereru Brewing Company – Imperial Nibs
***
Hvit sjokoladeis med kokos og røde bær
Duncan’s Brewing – Boysenberry Chocolate Ripple Ice Cream Sour
***
Petit Four
Boneface Brewing – Number of the Beast Vanilla Coffee Imperial Stout

 

Onsdag 23. mars

Brew by no Mini TTOHenry med følgende leskende drikke på menyen:

30| Lager Tettnanger & Saphir (5.2%)
https://untappd.com/…/brew-by-numbers-30…/4406478

 

Torsdag 24. mars

Henry & Sally’s har lansering av Tartarus. To stouter får norgespremiere ikveld:

Abbadon – 15 malts, 17% (!) Thick, filthy & rich. I dark you to call it ‘litt tynn’ I dare you! // 4.31/5
https://untappd.com/b/tartarus-beers-abaddon/3938925
Marshmallow Abbadon – 15 malts, 17% and this time with Marshmallow (!) // 4.34/5
https://untappd.com/…/tartarus-beers…/4462958
 

Fredag 25. mars

 

Lørdag 26. mars

Sleeping Village inntar Vippa for Ølsmaking på den populære mathallen. Stephen Andrews og Ingebjørg Nybø vil presentere bryggeriet og du kan få smake 6 ulike øl fra bryggeriet

 

Ølakademiet holder Bryggekurs Basic hvor man lærer om ølbrygging fra scratch

 

Senere på kvelden er det Ølsmaking 60 min som står på programmet hos Ølakademiet

 

Søndag 27. mars

Mandag 28. mars

Tirsdag 29. mars

Crow har gjort noen samarbeidsbrygg med Haandbryggeriet, så to av disse lanseres idag. En West Coast Ipa som Stephen Andrews brygget hos Crow, samt Barbera 2.0 som er blendet hos Haand.

Norbrygg Oslo holder Usmakkurs i sine lokaler

 

Onsdag 30. mars

Torsdag 31. mars

Fredag 1. april

Støttearrangementet #StandwithUkraine arrangeres landet over. Se link for hvilke utesteder som deltar og nærmere detaljer

 

Lørdag 2. april

Mikkeller San Diego Stout Saturday er rett og slett akkurat hva som står på malingspannet, det er lørdag, det er stout og de er fra Mikkeller San Diego. Dette skjer selvfølgelig på Henry & Sally’s.

Last O.G. ‘Trey’
R***ian Imperial Stout aged in Weller Wheated Bourbon Barrels 14.4% //
4.35/5
Polly 7
Imperial Stout w/ Maple Syrup, Vanilla Bean & Vietnamese Coffee aged in Wheated Bourbon Barrels 12.8% // 4.14/5
Stella 12
Imperial Stout w/ Toasted Coconut & Cinnamon 13.2% // 4.19/5 

 

Søndag 3. april

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg