Mandag 21. mars
Bar Flag Oslo har Bottle Share Monday hvor de serverer 10clere av Nevel Wild Ales “Doom” & “Aard”
– “Haandbakk” (The O.G surøl, referanse for alt haandbryggeriet gjør)
– “Svelvik Sour” Samarbeid med Speciation, 4,5% surøl med plommer fra Svelvik
– “Brothers in arms” (Collab med Brekeriet) med en blend av haandbryggeriets og Brekeriets husgjær.
– “A dashing Rogue Haandbakk” med kirsebær og bringebær.
– “A dashing something” et mesterverk av en blend fra Ragnar hvor han brukte bringebær, plomme og tyttebær
– “Holy Plum” !!
Tirsdag 22. mars
Beermakers dinner: New Zealand på Nedre Foss Gård. Todd Nicolson fra New Zealand Beer Collective presenterer øl og mat og her er menyen:
***
Friterte torsketunger, safranmajones og sitron
8 Wired – Hop Salad Hazy IPA
***
Andebryst med brioche og solbærsaus
***
Grillet svinenakke med blodpudding og pære
Kereru Brewing Company – Imperial Nibs
***
Hvit sjokoladeis med kokos og røde bær
***
Petit Four
Onsdag 23. mars
Brew by no Mini TTO på Henry med følgende leskende drikke på menyen:
Torsdag 24. mars
Henry & Sally’s har lansering av Tartarus. To stouter får norgespremiere ikveld:
https://untappd.com/b/tartarus-beers-abaddon/3938925
https://untappd.com/…/tartarus-beers…/4462958
Fredag 25. mars
Lørdag 26. mars
Sleeping Village inntar Vippa for Ølsmaking på den populære mathallen. Stephen Andrews og Ingebjørg Nybø vil presentere bryggeriet og du kan få smake 6 ulike øl fra bryggeriet
Ølakademiet holder Bryggekurs Basic hvor man lærer om ølbrygging fra scratch
Senere på kvelden er det Ølsmaking 60 min som står på programmet hos Ølakademiet
Søndag 27. mars
Mandag 28. mars
Tirsdag 29. mars
Crow har gjort noen samarbeidsbrygg med Haandbryggeriet, så to av disse lanseres idag. En West Coast Ipa som Stephen Andrews brygget hos Crow, samt Barbera 2.0 som er blendet hos Haand.
Norbrygg Oslo holder Usmakkurs i sine lokaler
Onsdag 30. mars
Torsdag 31. mars
Fredag 1. april
Støttearrangementet #StandwithUkraine arrangeres landet over. Se link for hvilke utesteder som deltar og nærmere detaljer
Lørdag 2. april
Mikkeller San Diego Stout Saturday er rett og slett akkurat hva som står på malingspannet, det er lørdag, det er stout og de er fra Mikkeller San Diego. Dette skjer selvfølgelig på Henry & Sally’s.
R***ian Imperial Stout aged in Weller Wheated Bourbon Barrels 14.4% //
4.35/5
Imperial Stout w/ Maple Syrup, Vanilla Bean & Vietnamese Coffee aged in Wheated Bourbon Barrels 12.8% // 4.14/5
Imperial Stout w/ Toasted Coconut & Cinnamon 13.2% // 4.19/5
Søndag 3. april