Mandag 14. mars
Da var det igjen tid for Mikromandag på Chateau Neuf
Tirsdag 15. mars
Henry & Sally’s takker av en av sine bartendere med Jarred & Noel drinka a shoey iaften
Det blir Kveikkveld med Lars Marius Garshol på Ringnes Brygghus
Onsdag 16. mars
Irsk krankupp med Larkin’s, Dot Brew og Third Barrel blir det på Brygg til ølet er tomt!
Det blir også delfeiring av Frankofoni, Øl på fransk er biere på Brygg Oslo idag, men her er det påmelding
Torsdag 17. mars
Lansering av Dr.Jekyll’s & Haandbryggeriets “Holy Plum”. Surøl-prosjektet til Haandbryggeriet fortsetter og nå er det altså Dr. Jekyll’s som har vært og blendet en surøl. Denne gang med plommer fra Lier. Det blir også er surølsmaking med Haand i kjelleren hvor du kan smake:
– “Haandbakk” (The O.G surøl, referanse for alt haandbryggeriet gjør)
– “Svelvik Sour” Samarbeid med Speciation, 4,5% surøl med plommer fra Svelvik
– “Brothers in arms” (Collab med Brekeriet) med en blend av haandbryggeriets og Brekeriets husgjær.
– “A dashing Rogue Haandbakk” med kirsebær og bringebær.
– “A dashing something” et mesterverk av en blend fra Ragnar hvor han brukte bringebær, plomme og tyttebær
– “Holy Plum” !!
Fredag 18. mars
Lørdag 19. mars
Søndag 20. mars
Mandag 21. mars
Tirsdag 22. mars
Beermakers dinner: New Zealand på Nedre Foss Gård. Todd Nicolson fra New Zealand Beer Collective presenterer øl og mat og her er menyen:
***
Friterte torsketunger, safranmajones og sitron
8 Wired – Hop Salad Hazy IPA
***
Andebryst med brioche og solbærsaus
***
Grillet svinenakke med blodpudding og pære
Kereru Brewing Company – Imperial Nibs
***
Hvit sjokoladeis med kokos og røde bær
***
Petit Four
Onsdag 23. mars
Torsdag 24. mars
Fredag 25. mars
Lørdag 26. mars
Sleeping Village inntar Vippa for Ølsmaking på den populære mathallen. Stephen Andrews og Ingebjørg Nybø vil presentere bryggeriet og du kan få smake 6 ulike øl fra bryggeriet
Søndag 27. mars