Aperitif.no og Grezzo har slått seg sammen for å gi deg en kulinarisk reise gjennom mat, vin og øl fra noe av det ypperste samtlige kan tilby.
Grezzo startet opp vinteren 2021 av blant annet tidligere Maaemo-kokk Marcello Tiboni. De lager det de selv kaller moderne italiensk mat med råvarer i sesong, og leverer fantastiske retter som gang på gang får strålende anmeldelser.
Onsdag 2. november åpner de dørene for bryggeriene Rodenbach og De Molen og vinhusene Loxarel og Radici e Filari og har utviklet en nydelig meny spesielt til kveldens drikkevarer.
MENY
Aperitiff:
Rodenbach Caracter Rouge
Loxarel a pèl +18 Brut Nature Reserva
Rodenbach Caracter Rouge
Loxarel a pèl +18 Brut Nature Reserva
Jordskokk, kyllinglever og epler
De Molen Wieken & Krieken Red Fruit Barley Wine
Radici e Filari La Matòta Barbera d’Asti 2018
Snapper, stikkelsbær og estragon
De Molen Kort & Krachtig Farmhous Ale
Loxarel Gaia 2017
Ravioli av gresskar, salvie og tamarind
Rodenbach Vintage Flanders Red Ale
Radici e Filari Coclicò
Svinekjake, sopp og persille
Rodenbach Grand Cru Flanders Red Ale
Loxarel 790 PE-CATS
Les mer om bryggeriene og vinprodusentene her.
Bestille plass til denne fabelaktige opplevelsen her: aperitif.no/grezzo
0 kommentarer