Bli med på en kulinarisk reise hos Grezzo

Aperitif.no og Grezzo har slått seg sammen for å gi deg en kulinarisk reise gjennom mat, vin og øl fra noe av det ypperste samtlige kan tilby.

©Lodovica Di Bernardo

 

Grezzo startet opp vinteren 2021 av blant annet tidligere Maaemo-kokk Marcello Tiboni. De lager det de selv kaller moderne italiensk mat med råvarer i sesong, og leverer fantastiske retter som gang på gang får strålende anmeldelser.
Onsdag 2. november åpner de dørene for bryggeriene Rodenbach og De Molen og vinhusene Loxarel og Radici e Filari og har utviklet en nydelig meny spesielt til kveldens drikkevarer.

MENY
Aperitiff:
Rodenbach Caracter Rouge
Loxarel a pèl +18 Brut Nature Reserva

Jordskokk, kyllinglever og epler

De Molen Wieken & Krieken Red Fruit Barley Wine
Radici e Filari La Matòta Barbera d’Asti 2018

Snapper, stikkelsbær og estragon

De Molen Kort & Krachtig Farmhous Ale
Loxarel Gaia 2017

Ravioli av gresskar, salvie og tamarind

Rodenbach Vintage Flanders Red Ale
Radici e Filari Coclicò

Svinekjake, sopp og persille

Rodenbach Grand Cru Flanders Red Ale
Loxarel 790 PE-CATS

Les mer om bryggeriene og vinprodusentene her.

Bestille plass til denne fabelaktige opplevelsen her: aperitif.no/grezzo

©Lodovica Di Bernardo
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg