Bli med på en kulinarisk reise hos Grezzo

Aperitif.no og Grezzo har slått seg sammen for å gi deg en kulinarisk reise gjennom mat, vin og øl fra noe av det ypperste samtlige kan tilby.

©Lodovica Di Bernardo

 

Grezzo startet opp vinteren 2021 av blant annet tidligere Maaemo-kokk Marcello Tiboni. De lager det de selv kaller moderne italiensk mat med råvarer i sesong, og leverer fantastiske retter som gang på gang får strålende anmeldelser.
Onsdag 2. november åpner de dørene for bryggeriene Rodenbach og De Molen og vinhusene Loxarel og Radici e Filari og har utviklet en nydelig meny spesielt til kveldens drikkevarer.

MENY
Aperitiff:
Rodenbach Caracter Rouge
Loxarel a pèl +18 Brut Nature Reserva

Jordskokk, kyllinglever og epler

De Molen Wieken & Krieken Red Fruit Barley Wine
Radici e Filari La Matòta Barbera d’Asti 2018

Snapper, stikkelsbær og estragon

De Molen Kort & Krachtig Farmhous Ale
Loxarel Gaia 2017

Ravioli av gresskar, salvie og tamarind

Rodenbach Vintage Flanders Red Ale
Radici e Filari Coclicò

Svinekjake, sopp og persille

Rodenbach Grand Cru Flanders Red Ale
Loxarel 790 PE-CATS

Les mer om bryggeriene og vinprodusentene her.

Bestille plass til denne fabelaktige opplevelsen her: aperitif.no/grezzo

©Lodovica Di Bernardo
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg