Hva skjer i øl-Oslo? Uke 19 og 20

 

Hva skjer i øl-Oslo? Uke 18 & 19

 

 

Mandag 6. mai

Henry & Sally’s holder Fokus: New Zealand med ferske øl rett fra båten

 

Schouskjelleren har slått seg sammen med Trattoria Populare for å skape Restemandag, hvor man kan få mat og drikke som er like god etter best før dato, til en billig penge.
PS! Kun drikke idag!

 

 

Tirsdag 7. mai

Ringnes Brygghus inviterer til Kveik med Lars Marius Garshol, norges fremste kveik ekspert

 

 

Onsdag 8. mai

Dr. Jekyll’s holder Øl og whiskeysmaking i samarbeid med Ølakademiet

 

 

Torsdag 9. mai

Bottleshare Thursdays fortsetter på Henry & Sally’s med spennede flaskeøl

 

Brygg Oslo har importert øl fra det svenske bryggeriet Fermenterarna og lanserer ølene denne dagen. Det blir øl både på fat og bokser.

Følgende øl blir å få på fat og boks:
– Vild Mango, Sour Ale 6,0 %
– SurSöt Mango & Passion, Berliner Weisse 4,5 %
– Showstopper, Berliner Weisse 4,5 %
– Vild Passion & Hallon, Sour Ale 5,0 %
– KörsbärsEspresso, Sour Ale 6,0 %
– Fruit Train, Gose 4,5 %
– En Gose Som Kveikar, Gose 4,5 %
– Trip to the Forest, Berliner Weisse 6,0 %
– Sursalt Spirulina, Gose 6,0 % (boks)
– Sursalt Hallon, Lime & Ingefära, Gose 4,5 % (boks)

 

 

Fredag 10. mai

Ølakademiet holder igjen Øl og sliders aften

 

 

Lørdag 11. mai

Håndslag holder Skumfest med Skumbag. Månedens bryggeri på gjestekranene er altså Skumbag

 

 

Søndag 12. Mai

LIC Beer Project kommer på RØØR for å ta over 9 tappelinjer med sylfersk amerikansk Ipa på RØØR, hvor Daniel og Thomas fra bryggeriet vil henge i baren for en prat.

 

 

Mandag  13. Mai

Schouskjelleren har slått seg sammen med Trattoria Populare for å skape Restemandag, hvor man kan få mat og drikke som er like god etter best før dato, til en billig penge.

 

Nedre Foss gård får besøk av Rudi Ghequire fra Rodenbach til Beermakers dinner

 

 

Tirsdag 14. mai

Til RØØR kommer bryggmester Rudi Ghequire fra Rodenbach slik at du kan prøve flights med tre øl fra fat og to fra flaske.

 

 

Torsdag 16. mai

Kulinarisk Akademi og Mathallen arrangerer kurs i biffsteking, kledelig kalt Biff og bayer

 

 

Bottleshare Thursdays fortsetter på Henry & Sally’s med spennede flaskeøl

 

 

 

#hvaskjer #øl #oslo #hvaskjeriøloslo #lassel

 

 

 

Les også:

Alkohol forsvinner ikke helt ved matlaging

Stoofvlees eller Carbonade Flamande

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg