Hva skjer i Øl-Oslo? Uke 16 og 17

Mandag 15 . april

Schouskjelleren har slått seg sammen med Trattoria Populare for å skape Restemandag, hvor man kan få mat og drikke som akkurat har gått ut på “best før”-dato, men likevel fullt spiselig, til en billig penge.

 

 

Tirsdag 16. april

Schouskjelleren holder Bottleshare og det er alltid spennende saker å fristes av på flaske

 

 

Onsdag 17. april

Meet the brewer: Luca Saccomandi fra Ølkymisten kommer til Henry & Sally’s fra 19

 

 

Torsdag 18. april

Det blir nord-norske gjester på Håndslag i april måned med Senja handbryggeri og Harstad bryggeri på tappekranene

Harstad: 
Brutus Brut IPA 
Belgisk Brut IPA 
Beksvart IPA 
American Pale Ale
Saison

Senja:
Kvænan Pale Ale 
Segla Kôlsch 
Andfjord Amber Ale 
Klauva Altbier 
Ølningen IPA

 

 

Mandag 22 . april

Schouskjelleren har slått seg sammen med Trattoria Populare for å skape Restemandag, hvor man kan få mat og drikke som akkurat har gått ut på “best før”-dato, men likevel fullt spiselig, til en billig penge.

 

 

Onsdag 24. april

Ølsmaking med Slakteren BrygghusBD57 i samarbeid med Gulating Grünerløkka og Gulating Oslo Sentrum

 

 

Fredag 26. april

BD57 får Fierce Beer Co. på besøk og holder Fierce Beer co tap take-over

 

 

Det er tid for Øl & slidersØlakademiet igjen

 

 

Lørdag 27. april

Peche Mortel day 2019 ble utsatt på Brygg Oslo, men lørdag er det ingen tvil; Brasserie Dieu du Ciel! sine herlige øl blir servert på Brygg Oslo med følgende øl på tapp:
1. Péché Mortel Classic Version (nitro)
2. Péché Mortel Cerise (nitro)
3. Péché Mortel Coco (nitro)
4. Péché Moka (nitro)
5. Péché Mortel Bourbon 2017
6. Péché Mortel Bourbon 2018
7. Péché Mortel Islay 2019

 

 

1st ever Jekyll & Hyde Festival er Dr. Jekyll’s som drar igang med en øl- og whiskeyfestival

 

 

 

Norbrygg holder Hjemmebryggerhelgen 2019 denne helgen

 

 

 

#hvaskjer #øl #oslo #hvaskjeriøloslo #lassel

 

 

 

Les også:

Smaksnotater for polslippet 1. mars

Alkohol forsvinner ikke helt ved matlaging

Stoofvlees eller Carbonade Flamande

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg