Ny rutine hos Vinmonopolet ved nyhetslanseringen 1. mars

Vinmonopolet har i lang tid vært nødt til å sende utsolgtmeldinger til kunder flere dager etter nyhetslanseringer, og nå endrer de på rutinene for å sikre bedre kundemøter ved bestilling av nyheter.

Fra og med marslanseringen vil ikke Kundesenteret registrere bestillinger av nyheter før kl. 10 på lanseringsdagen. Bakgrunnen for dette er at de ser behov for enda tettere oppfølging av beholdningen av nyheter, slik at de raskere kan få ut informasjon til kunder ved utsolgte varer.

Når alle nyhetsbestillinger fra nå av går gjennom nettbutikken de første timene etter lansering vil de få bedre kontroll på beholdningen, og varer vil merkes som utsolgt i nettbutikken så snart siste flaske er solgt.

Etter kl. 10 kan kundene bestille via Kundesenteret som vanlig.

VM fortsetter med køordning på lanseringsdag

Som ved tidligere nyhetslanseringer så kommer VM til å bruke køsystem også på fredag. Køløsningen sikrer at vinmonopolet.no ikke overbelastes når trafikken øker, og de unngår dermed treghet på nettsiden og at den i verste fall går ned.

Fra kl. 07 på lanseringsdagen stenges nettbutikken og det lages et venterom. Fra kl. 08.00 blir kundene tildelt et tilfeldig kønummer, og de slippes inn i puljer basert på kønummeret og belastningen på løsningen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg