Mandag 8. april
Schouskjelleren har Restemandag, hvor man kan få mat og drikke som akkurat har gått ut på dato, men fullt spiselig, til en billig penge.
Dr. Jekyll’s har Ølsmaking med 7 Fjell bryggeri. Mia fra bryggeriet har med 7 øl til smakingen.
Pris: 225,- Påmelding: [email protected]
Tirsdag 9. april
Knut Albert & co får besøk av Cervisiam, Eiker Ølfabrikk, samt Klokk & co på Ringnes Brygghus for å snakke om høyt og lavt skum m.m.
Torsdag 11. april
BD57 har Pop-up pølsefest med pølser fra Svensefjøset og øl fra Disko brewing
Evil Twin NYC kommer til Schouskjelleren for en Mini tap take-over festival. Øl på tapp og boks finner du i denne linken
Barheng med Gahr Smith-Gahrsen betyr selvfølgelig at 7 Fjell og ølguruen Gahr inntar Henry & Sally’s for en uformell prat om alt som er ølrelatert
Kulinarisk Akademi arrangerer Biff og bayer på Mathallen
Fredag 12. april
Eik & Tid inntar Vippa Oslo med sine eikede herligheter for en Ølsmaking med Eik & Tid
Mandag 15 . april
Schouskjelleren har slått seg sammen med Trattoria Populare for å skape Restemandag, hvor man kan få mat og drikke som akkurat har gått ut på “best før”-dato, men likevel fullt spiselig, til en billig penge.
#hvaskjer #øl #oslo #hvaskjeriøloslo #lassel
Les også:
Smaksnotater for polslippet 1. mars
Alkohol forsvinner ikke helt ved matlaging