Dagens satiriske salamianmeldelse: Grilstad Jubelsalami med lakris

Grilstad
Jubelsalami med lakris
Salami   100g   kr 39,90 (Oda)

Farge: Kjøttrød med gråhvite fettflekker
Aroma: Lett bøkerøkt salami med fremtredende toner av lakris, salt og fett speket kjøtt med hint av stjerneanis
Smaker:
Nei. En sammensvergelse av et smakspanel har lurt aksjeselskapet Grilstad til å tro at dette var en god ide. Mulig smakspanelet var sulteforede førsteklassinger som fikk brødskiver etter en uhorvelig lang skogstur som var både våt, kald og slitsom. Og hvis så er tilfelle, bruker Grilstad barnearbeid, men det er fortsatt ikke like ille som lakrissalamien deres.

Det smaker salami, ja til og med kanskje jubelsalami, men den eneste jubelen denne salamien får er i navnet og når den havner i matsøppelet. Ikke øverst, man gjemmer den selvfølgelig under noe annen mat. Neste gang biobussen bryter sammen, så er det trolig motorens reaksjon på lakrissalamien i biodieselen.

Det er mye stjerneanis og lakris, men det er ikke særlig balansert og smaker rett og slett ut som noen har brukt smørkniven til å kutte lakris (og gudene vet hvorfor man skal kutte lakris med brødkniv) mens man smørte på brødskiven med salami.

Det påstås at ost, tomat og jordbær er gode følgesvenner, men selv ikke en kohort med jordbærplukkere sin hele innhøsting ville hjelpe for å døyve på dette uhorvelige bruk av matressurser. 
Etter trenden med å duppe vingummi-krokodiller i hockeypulver, har da noen byttet ut krokodillene med speket storfe og svinekjøtt og tenkt at dette skal på en brødskive.
Det er brukt startkultur i salamien, men den eneste starten Grilstad har gjort er i så tilfelle en ukultur.

Prøv heller fennikel, hvitløk, vin og akevitt eller mørkt, norsk håndverksøl i salamiene deres. Ikke lakris. Aldri lakris. Bare fordi det heter ‘rosinen i pølsa’, så er det ikke en lur ide. Det samme går for lakris. Og stjerneanis. Og bukkehornkløver.
La det heller være din egen mørke hemmelighet som aldri skal vise seg i dagslys.

 

#Satire #SlappAv #PustMedMagen #DetteErIkkeSeriøsOmtale #YngveUtfordretMeg

Bildet er skjermdump fra Grilstad sine nettsider.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg