24 akevitter fra Norge – En akevittkalender

24 norske akevitter

Akevittkalenderen er tilbake, mer innholdsrik enn noen gang med mange spennende nyheter!

Det Norske Brenneri i Grimstad, har invitert med fire av Norges fremste håndverksdestillerier, slik at akevittelskeren kan utvide horisonten og få et sjeldent innblikk til bredden av norsk akevitt.

Her får du smake edle dråper fra Bivrost, laget av Aurora Spirit Distillery i Lyngen i Troms. Aurora spirit Distillery er verdens nordligste distilleri og ligger i naturskjønne, arktiske omgivelser på Lyngenhalvøya.

Akevittene Attåt er fra Gardsbrenneriet som ligger solfylt til på Hauge mellom fjord og fjell i Sandane i vakre Nordfjord. Der har de hovedfokus på frukt og bær samt lokale krydderurter når de lager sine unike produkter

Trøndelag er representert av Inderøy Brenneri, som ligger på vakre Berg gård langs Inderøys fantastiske kalte Den gyldne omvei. Berg gård satser på gårdsturisme og har eget landhandleri, gårdsslakteri og spisested, i tillegg til å være en av 9 gårder på Inderøy som lager det aller meste av karve i Norge.

Egge Gård i Lier står for Østlandet sitt bidrag. Egge gård er vel mest kjent for sin eplemost, men lager også gløgg, sider, musserende vin og brennevin av nesten alle slag. Fra 1982 til nå har den vakre gården vært drevet av familien Egge i 11 generasjoner.

I tillegg er det selvsagt flere akevitter og snaps fra Det Norske Brenneri – det første destilleriet i Norge etter at produksjonsmonopolet ble oppløst i 2005- som også i år står for utgivelsen av «24 akevitter fra hele Norge». Her er det fatlagrede akevitter, som Arvesølvet og Hellstrøm, men også spennende nye taffelakevitter. Det er akevitter til julematen, til fisk, når man er på jakt og til peiskosen.

 

24 Akevitter fra hele Norge er tilgjengelig på Vinmonopolet
Bestillings nummer : 7864408

Pris: 819,90 kroner

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg