Nye +ØL-butikker i Oslo (og Drammen)

+ØL-butikkene har et større utvalg av øl, enn vanlige polutsalg. 
De får for eksempel øl fra spesialslippet i september, hvor andre butikker ikke får disse unike dråpene for salg.

Vinmonopolet har vært på jakt etter lokaler i Oslo sentrum i en årrekke, men det virker som at kvadratmeterprisen i hovedstaden er så latterlig høy at til og med en stor aktør som Vinmonopolet må kaste inn håndkleet.
De siste årene har polet ansatt flere folk til å ha fokus på øl og gjøre det mer tilgjengelig for polutsalg og ikke minst forbrukerne.
Når et eget ølpol falt viste seg å ikke bli noe av, har øl-folka hos Vinmonopolet jobbet intenst med å få igjennom utvidelser av +Øl- konseptet, slik at de vil nå legge til rette for større ølutvalg hos Storo og Oslo City i Oslo til slippet allerede nå i september, samt at Drammen vil bli oppgradert til kategori Ø, nemlig en +ØL-butikk, til juleøllanseringen i november.

I tillegg til Storo og Oslo City nå i september, samt Drammen fra november, er disse polene kategorisert som +ØL-butikker:
Oslo Aker Brygge, Bergen Storsenter, Sandnes Kvadrat, Trondheim Bankkvartalet, Ålesund Moa, Tromsø Langnes, Molde, Kristiansand Lillemarkens, Bodø City Nord. 

Alle disse, samt nettbutikken vil ha ølene fra spesialslippet den 13. september klokken 10.00

 

 

Foto: Ale, porter og stout

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg