Mandag 27. september
Tirsdag 28. september
Det er Oktoberfest hos Henry & Sally’s frem til 2. oktober med tyske ølstiler så langt noen av dere kan se over en liters ølseidel
Onsdag 29. september
Siste sjanse når Håndslag har Sleeping Village samt Eik & Tid som gjestebryggerier denne måneden og øllista ser slik ut:
Kurant 4,7%
soleralagret øl fra eiketank, m norske solbær
Glød 5,5%
soleralagret øl fra eiketank, m norske bringebær
Baune 5,6%
rødbrunt øl m høylandseiner & furubark
Sabotasje 3 6,3%
syrlig, fruktig, m karve fra Inderøy
Barbar 6,6%
øl m salt & lakto-gjæret rabarbra
Sauna 4,7%
german-inspired pilsner
Astral Insight 4,7%
dry-hopped pale ale, w mosaic & motueka
Vibrant Landscapes 6,7%
single hop citra india pale ale
Vanished Leaves 7,6%
ipa w wheat, oat, & motueka
Night Archive vol.1 12,5%
imperial stout w coffee & Tahitian vanilla, bourbon-aged
Torsdag 30. september
Fredag 1. oktober
Det blir Track Brewing TTO på Henry & Sally’s med følgende leskende godbiter på tapp:
Another Lifetime Gold Top DIPA
All That Awaits Gold Top DIPA
Hear It Again Pale Ale
Half Dome Pale Ale
Changing Tides DIPA
Dreaming Of Big Skies IPA
Dreaming Of the Gentle Flood West Coast IPA
Lervig Rackhouse international launch blir på Brewgata.
I tillegg blir det lansering av 1349 og Lervig sitt nye øl, hvor bandet presenterer ølet og har eget DJ-set
Det blir Norgeslansering av Salikatt X Brewheart sin Elgen som vakler skjer klokka 16 på følgende steder:
Bar Flag
Mad Goat Tap Room
Hopyard
Brygg
Henry & Sally’s
Brewgata
Lørdag 2. oktober
På Brygg Oslo blir det pop-up bar i andre etasje fra klokka 14 med S43 hvor følgende øl blir tilgjengelige:
– Hazy River, NEIPA 7,1 %
– Jorts, West Coast Pale Ale 5,2%
– Nebulous, NEIPA 6,6 %
– The Drake Equation, New England Pale Ale 5,4 %
– This Is Why We Can’t Have Nice Things, DIPA 8,0 %
Søndag 3. oktober
Mandag 4. oktober
Tirsdag 5. oktober
Oslo Beer Mile går igjen av stabelen og for første gang uten restriksjoner. Meldt deg uansett på for bordreservasjoner. Stedene som er med denne gangen er:
BD57
Schouskjelleren
Crowbar
Bar Flag
Henry & Sally’s
Brygg
Brewgata
Onsdag 6. oktober
Gulating Gunerius starter Bryggesnakk med Luca fra Ølkymisten. Her er det mulighet å sanke informasjon fra den tidligere bryggeren hos bla Baladin og Schouskjelleren
Jørn Idar med Høyt Skum og Lokalbrygg.no har gratis ølkurs på nett med tittelen Hvordan bruke øl i mat?
Torsdag 7. oktober
Fredag 8. oktober
Lørdag 9. oktober
Søndag 10. oktober