Hva skjer i øl-Oslo? Uke 42 & 43
Her er ukas oversikt over ølarrangement i hovedstaden.
Mandag 12. oktober
Tirsdag 13. oktober
Håndslag har øl fra Slakteren Brygghus i gjestebaren hele oktober
Onsdag 14. oktober
Teknisk Museum holder online kurs i Øl og gjær. De tar deg med på en spennende 1000-år lang historie
Ølakademiet får besøk fra Lervig og Amundsen når det blir Ølsmaking med følgende øl:
• Bad Haircut DDH DIPA 7,5 vol % stil: India Pale Ale (IPA)
• Staring into the sun Nitro raspberry sour
• 3 bean stout 12,0 vol %, stil: Pastry stout
• Small Apocalyspe 3,6 vol %, stil: Pale Ale
• Beyond the Spectrum 7,2 vol %, stil: India Pale Ale (IPA)
• Parallel Tonka 6,5 vol %, stil: Fruited Sour
• Double Churro 13,5 vol%, stil: Pastry Stout
Torsdag 15. oktober
Henry & Sally’s får besøk av Piers fra Lervig Local for Lervig Local Showcase. Da kan du få som serverer deg blant annet:
Kveik IPA {LOCAL} // Simcoe & Loral Kveik IPA 7%
Yuzu Sour {LOCAL}
Pluss en liten overraskelse
Pigalle er stedet for Belgian Beer Tasting. Her får du Følgende meny for 450 kroner:
1. Brasserie d’Orval – Orval
2. Bieres de Chimay – Chimay Red/Rouge/Rood
3. Blackberry Farm Brewery – Abbey Dubbel
4. Bieres de Chimay – Chimay Cinq Cents (White)
5. Bieres de Chimay – Chimay Grande Réserve (Blue)
6. Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck – Kasteel Donker
7. Blacberry Farm Brewery – Abbey Quad
8. Brasserie de Rulles-Rulle la Grande 10
Nedre Foss har Oktoberfest fra 15. til 17. oktober med god mat og øl
Både den vanlige og den fatlagrede versjonen vil være tilgjengelig UTSATT!
Fredag 16. oktober
Bli med på Grünerløkka Craft Beer Tour med Ølakademiet. Husk påmelding!
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben fredag: 16:00-00:00 og der kan du bytte til deg en god bok
Nedre Foss har Oktoberfest fra 15. til 17. oktober med god mat og øl
FULLT! Du kan være med på Onlinesmaking med Espen Lothe fra Kinn FULLT!
Lørdag 17. oktober
Nedre Foss har Oktoberfest fra 15. til 17. oktober med god mat og øl
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag 17:00-00:00 og der kan du bytte til deg en god bok
Søndag 18. oktober
Mandag 19. oktober
Tirsdag 20. oktober
Onsdag 21. oktober
Brygg holder igjen Åpen ølsmaking hvor denne gangen er det foku på malt.
Øl og mat er Ølakademiets arrangement denne onsdagen
Hva er stout? er siste online ølkurs i regi av BeerEnthusiast Norway. Men frykt ikke, Ølkokken Jørn Idar vil komme tilbake med nye online ølkurs i den nærmeste fremtiden
Torsdag 22. oktober
Håndslag har øl fra Slakteren Brygghus i gjestebaren hele oktober
Fredag 23. oktober
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben fredag: 16:00-00:00 og der kan du bytte til deg en god bok
Lørdag 24. oktober
Eik & Tid har åpent på bryggeripuben lørdag 17:00-00:00 og der kan du bytte til deg en god bok
Søndag 25. oktober